Presentació del llibre “Puzle de contes”

Escrit per el juny 19, 2014 - 14:01 Un comentari

Aquest divendres 20 de juny podreu assistir a Sant Feliu de Llobregat a la presentació de Puzle de contes, llibre format per 12 contes que tracten diferents aspectes de l’autisme.

puzle-autisme-6-cm

La presentació serà a càrrec de Rosa Serrano, col•laboradora docent de la UOC, i d’un dels seus autors, Chusé Lodois, que farà una lectura en veu alta d’un dels contes. En el mateix acte també es farà la presentació del centre CR TEA CC i de l’entitat TEA Martorell.

El llibre l’han escrit 12 autors diferents i l’han il•lustrat també 12 il•lustradors diferents. Els 12 autors del llibre són: Eduardo Naya, Queralt Burgaya, Chusé Lodois Sola, Albert Mialet, Andreu Sotorra, Sandra Rius, Manel Justícia, Miquel Montoriol, Pep Molist, Salvador Garriga, Joan Ros i Montse Lari ; i els il•lustradors: Mayte Sánchez Sempere, Héctor Herrera, Laura Hierro, Cristina Zafra, Valentí Gubianas, Miguel Gallardo, Roser Capdevila, Eva Sánchez, Adam Engle, Nicolás Bortheiry i Issac Bosch-Annabel Sardans.

L’acte tindrà lloc a la seu de la UOC a Sant Feliu de Llobregat (Torre del Roser, c. Joan XXIII, 14) el dia 20 de juny a les 18.00 h. L’assistència és lliure i gratuïta, però heu d’emplenar el formulari següent.

Vull inscriure’m

Un comentari »

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.