Tecnologia mòbil per a l’empresa

Escrit per el juny 18, 2014 - 13:17 Un comentari

La més important revolució tecnològica apareguda en els últims anys ha estat, sens dubte, el desenvolupament i l’adopció de les tecnologies mòbils per part d’empreses i ciutadans. La popularització de dispositius com tablets o smartphones ha portat a un canvi importantíssim en els hàbits de connectivitat de les persones i a la transformació de tota una indústria, la dedicada a la creació productes digitals, per a satisfer aquests nous hàbits.

tecnomobil

Més enllà d’aquestes indústries creadores la irrupció de la tecnologia mòbil també suposa una oportunitat, i un risc per a aquells que decideixin ignorar-la, per a la millora dels processos, la gestió interna i la relació amb proveïdors i clients per a empreses de tota mena.

En aquesta jornada, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Granollers i la Universitat Oberta de Catalunya, abordarem aquests riscos i oportunitats. De la mà de professors dels Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la UOC i amb la participació d’empresaris del Vallès que han fet d’aquesta tecnologia una peça clau al seu negoci, us ajudarem a reflexionar sobre com pot aquesta tecnologia contribuir eficaçment a la vostra estratègia empresarial.

La jornada tindrà lloc el dia 3 de juliol a les 15.30 h a Can Muntanyola, centre de serveis a les empreses (Camí del mig, 22 – Polígon Industrial Palou Nord de Granollers).

Programa

15.30 h Obertura de l’acte. A càrrec de Jordi Taboas director de Granollers Mercat, promoció econòmica de l’Ajuntament de Granollers i Montse Guitert, directora del màster en Potenciació Digital de la UOC.

15.45 h Conferència “Sigues digital: treu profit de la tecnologia mòbil a l’empresa”, a càrrec de Montse Guitert i Carles Garrigues, director del Postgrau en Desenvolupament d’Aplicacions per a Dispositius Mòbils de la UOC.

16.30 h Taula d’experiències

Xopic: solucions en màrqueting mobil per a empreses. Participarà Lluís Martin, Business Manager.
Catalogplayer mobile-commerce: eina per a realitzar catàlegs al núvol. Participarà Arian Ribell, CEO.
Ameu8: Integració de tecnologia mòbil a les empreses.
Hospital General de Granollers. Participarà Anna Benavent, directora de sistemes d’informació

17.45 h  Taller “Pensa i crea la teva app”, a càrrec de Carles Garrigues.

18.45 h. Finalització de l’acte

Inscripció a la jornada

Un comentari »

  • seo says:

    Una conferencia realmente interesante. Las nuevas tecnologías están cada vez más presentes y hay que valerse de ellas, e implementarlas en las empresas. Hay que estar del lado de la tecnología y nunca quedarse atrás.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.