“Com milloro la tresoreria del meu negoci?” (“Seminaris en xarxa”)

Escrit per el juny 5, 2014 - 12:34 No hi ha comentaris

El dia 26 de juny tindrà lloc a Roquetes aquesta conferència, la primera de la segona edició del cicle “Seminaris en xarxa”.

2044470902_f0fbe9dc74_z

En aquesta xerrada Maria Jesús Blasco, d’AFCA Assessorament, parlarà sobre diferents sistemes i mètodes que poden ajudar a millorar la tresoreria de les empreses.

La conferència forma part del cicle “Seminaris en xarxa”, una experiència pilot organitzada per la UOC amb la col•laboració del Consell Comarcal del Montsià, l’Ajuntament de Roquetes i el Consell Comarcal de la Terra Alta. Mitjançant l’aprofitament de les noves tecnologies que actualment tenim a l’abast, connectem en xarxa Roquetes, Gandesa i la Galera per tal de sumar esforços i optimitzar molt millor els recursos disponibles, fent que aquests seminaris es puguin seguir indistintament des de qualsevol de les tres seus i possibilitant la participació activa via internet.

L’acte tindrà lloc el dia 26 de juny a les 18.00 h a la Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà (Urb. Torre d’en Gil, s/n), si bé també la podreu seguir per videoconferència des del Consell Comarcal de la Terra Alta a Gandesa (c. Bassa d’en Gaire, 1) i des del Viver d’Empreses del Montsià a la Galera (Camí del Terrer, s/n).

L’assistència és lliure i gratuïta, però heu d’emplenar el formulari següent:

Organitzen:

marcauocblaupaper consell comarcal_montsia

Col·laboren:

logo_augute
Capturaoficinajovefb logos_empren
ADEDE

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.