“La realització de l’èsser humà des d’una visió oriental” (cicle “Experiències al WOK”)

Escrit per el setembre 28, 2014 - 19:28 No hi ha comentaris

El dia 17 d’octubre s’organitza a Sueca una nova activitat del cicle “Experiències al WOK”, en aquest cas sobre principis filosòfics orientals.

templo

Es parlarà sobre els principis filosòfics en l´àmbit oriental i es donaran pautes per tal d’aprendre a aplicar-los a la vida quotidiana. D’aquesta manera, ens ensenyaran a gaudir de tot el que ens passa i viure en harmonia amb nosaltres mateixos i el nostre entorn més directe. Sobre aquests i altres temes parlarà Martí Josep Furió Gilabert, practicant d’esports de contacte des de 1990 i coneixedor de diferents tècniques per controlar ment i cos.

Aquesta xerrada s’emmarca dins el cicle “Experiències al WOK”, iniciativa que posa les seus territorials de la universitat a l’abast de tota la nostra comunitat i de la ciutadania en general per tal que aquells que vulgueu compartir de forma altruista el vostre coneixement, habilitats o expertesa pugueu fer ús d’aquests espais. Aquesta iniciativa pretén sobretot donar visibilitat a les persones que estan treballant en diferents camps relacionats amb la innovació, la tecnologia, la gestió empresarial, la cooperació, etc., amb l’objectiu que ens apropin les seves experiències per tal que puguin enriquir altres projectes o estimular-ne de nous.

La xerrada tindrà lloc el dia 17 d’octubre a les 19.00 h al punt UOC de Sueca (Biblioteca Pública de Sueca, placeta dels Molins, 9). L’assistència és lliure i gratuïta, però cal que empleneu aquest formulari.

cultura

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.