Taula rodona “Social Media Content: les noves professions que generen valor a la xarxa”

Escrit per el setembre 8, 2014 - 13:47 No hi ha comentaris

Els Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC organitzen la segona taula rodona sota el lema Social Media Content: les noves professions que generen valor a la xarxa” que tindrà lloc el dijous 18 de setembre a les 19:00h a la Seu de la UOC a Madrid (Plaza de las Cortes, 4).

Social_media_Content

En aquesta sessió s’identificaran algunes de les noves habilitats que permeten aprofitar i analitzar la intel·ligència col·lectiva i crear entorns informacionals que facilitin mantenir la rellevància de la informació que flueix en els social media. I per a això, comptarem amb la presència, entre d’altres, del Javier Guallar (documentalista, content curator, editor, professor de Documentació i Comunicació a la UOC, UB, URL, UIC, Revista EPU, Anuari ThinkEPI) i de l’Eva Moya (assessora en comunicació corporativa digital i analista d’intel·ligència en comunicació en línia). Moderant la taula comptarem amb la presència de Julián Marquina (Community Manager de Baratz-Servicios de Teledocumentación, encarregat de la gestió, comunicació i dinamizació de les xarxes socials així de com de cercar noves línees de comunicació i participació).

Podeu consultar el programa complet i formalitzar la vostra inscripció des d’aquest enllaç (fent clic a “Regístrate!” i seleccionant la segona opció, la taula rodona dels programes de postgrau en xarxes socials del 18 de setembre a Madrid).

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.