UOCTalk Igualada: “Els interrogants del 9N. Quin canvis esperem els catalans de la consulta sobre la independència?”

Escrit per el octubre 16, 2014 - 12:12 No hi ha comentaris

El dia 21 d’octubre organitzem una nova sessió del UOCTalk Igualada, una iniciativa de graduats de la comarca de l’Anoia.

20131030_Igualada

Mentre segueixen caient les fulles del calendari, el 9 N es presenta com una data decisiva en les relacions Catalunya-Espanya. Tot indica que hi haurà un abans i un després d’aquesta data que suposa la culminació d’un procés, però també, i sobretot, un xoc de trens que ja fa temps que es preveu.

El Dr. Eduard Vinyamata, professor dels Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC, director dels programes de Conflictologia, director del Centre de Recerques i Estudis en Conflictologia i del Journal of Conflictology, analitzarà la qüestió  del 9 N des del punt de vista  de la conflictologia.

L’acte tindrà lloc el dia 21 d’octubre a les 19.00 hores a la Biblioteca Central d’Igualada, plaça Cal Font. Per a més informació i inscripcions, consulteu aquest enllaç.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.