“Saps com treballar la teva marca per potenciar la teva carrera o trobar feina?” (cicle “Experiències al WOK”)

Escrit per el octubre 28, 2014 - 11:33 No hi ha comentaris

El proper 18 de novembre torna el cicle “Experiències al WOK”, en aquest cas sobre la marca personal.
UOC_Madrid_Marca_Personal

Per què triem entre Coca-Cola o Pepsi? Per què Apple o Microsoft? Si la meitat d’ofertes laborals no es publiciten públicament perquè es concentren i comparteixen entre un cercle reduït de coneguts…, com hi podem accedir? Com podem construir una carrera professional de qualitat i més ràpida sense passar per treballs que ens aportin poc?

La clau és la construcció d’una marca personal, d’una identitat que ens defineixi i ens diferenciï de la resta.

Fins l’any 2000 una feina era per a tota la vida, sempre en una mateixa empresa, i ascendint dins d’una jerarquia professional. “Si estudies, trobaràs feina”, es deia. Només calia un currículum i una carta de presentació. Actualment, en canvi, 6 milions de persones estan aturades. Hi ha molta competència per a una mateixa feina i la gent es veu obligada a anar fora a treballar. Això fa que necessitem especialitzar-nos i destacar en alguna cosa, ser diferents. I a les entrevistes de feina es valora l’eficàcia i la bona comunicació. La bona notícia és que disposem d’eines a baix cost per donar-nos a conèixer i fer contactes: internet. Això ha implicat un gran canvi: de ser espectadors hem passat a ser participants, tothom espera que siguem actius a les xarxes. D’alguna manera, som els nostres propis comercials .

Txell Costa, col·laboradora de la UOC i directora de l’empresa de comunicació i màrqueting Txell Costa, serà l’encarregada d’explicar les millors eines i formes de construir una marca personal d’èxit.

Aquesta xerrada s’emmarca dins el cicle “Experiències al WOK”, iniciativa que posa les seus territorials de la universitat a l’abast de tota la nostra comunitat i de la ciutadania en general per tal que aquells que vulgueu compartir de forma altruista el vostre coneixement, habilitats o expertesa pugueu fer ús d’aquests espais. Aquesta iniciativa pretén sobretot donar visibilitat a les persones que estan treballant en diferents camps relacionats amb la innovació, la tecnologia, la gestió empresarial, la cooperació, etc., amb l’objectiu que ens apropin les seves experiències per tal que puguin enriquir altres projectes o estimular-ne de nous.

La xerrada tindrà lloc el dia 18 de novembre a les 19.00 h a la seu de la UOC a Salt (Factoria Cultural Coma Cros, carrer Sant Antoni, 1). L’assistència és lliure i gratuïta, però cal que empleneu aquest formulari.

Amb el suport de:

ddgi221ap_petit

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.