II edició del cicle “Seminaris en xarxa”

Escrit per el octubre 7, 2014 - 10:18 No hi ha comentaris

El dia 30 d’octubre comença una nova edició del cicle Seminaris en Xarxa amb una conferència sobre el comerç electrònic.

2044470902_f0fbe9dc74_z

El cicle “Seminaris en xarxa” és una experiència pilot organitzada per la UOC amb la col·laboració del Consell Comarcal del Montsià, l’Ajuntament de Roquetes,  el Consell Comarcal de la Terra Alta i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Mitjançant l’aprofitament de la tecnologia que actualment tenim a l’abast es connecten en xarxa Roquetes, la Galera, Móra d’Ebre i Gandesa per tal de sumar esforços i optimitzar molt millor els recursos disponibles, fent que aquests seminaris es puguin seguir indistintament des de qualsevol de les seus, tot possibilitant la participació activa via internet.

El cicle s’inicia amb la conferència “La realitat de l’e-commerce”, que anirà a càrrec de Joan Esteller, director de Mundo Parquet. El ponent ens explicarà la seva experiència després de 12 anys venent per internet. La intervenció se centrarà en la seva pròpia experiència i en allò que ha anat aprenent durant aquests anys, fugint dels discursos fàcils i complaents que sovint obvien les dificultats inherents a l’e-commerce i que es troben molt allunyats del dia a dia d’un negoci d’aquestes característiques. Així, el ponent tractarà punts com ara la “crua” realitat de l’e-commerce que gairebé mai no s’explica, què és el realment important a l’hora de muntar la botiga en línia, les necessitats financeres del projecte, les eines més útils per crear un e-commerce…

Aquesta xerrada tindrà lloc el dia 30 d’octubre a les 19.00 h al Viver d’Empreses del Montsià a la Galera (Camí del Terrer, s/n), si bé també la podreu seguir per videoconferència des del Consell Comarcal de la Terra Alta a Gandesa (c. Bassa d’en Gaire, 1), des de la Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà (Urb. Torre d’en Gil, s/n) i des del Telecentre de la Ribera d’Ebre de Móra d’Ebre (c. Sant Valentí).

L’assistència és lliure i gratuïta, però heu d’emplenar aquest formulari.

Aquestes són les dues activitats següents del cicle:

“Com començar a exportar amb èxit”, a càrrec d’Adam Papaseit, cap d’Iniciació a l’Exportació d’ACCIÓ.  27 de novembre (presencial a Roquetes)

Amb aquesta xerrada es donaran a conèixer els factors clau per iniciar-se a l’exportació, així com les eines que hi ha a l’abast per ajudar en aquest procés.

“Responsabilitat social empresarial: Com generar valor en la teva empresa”, a càrrec de Begoña Garcia Barco, gerent del CIS (Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques. LEADER Ribera Ebre-Terra Alta), i Maria Eulàlia Valls Cabré, celler Cairats. 10 de desembre (presencial a Gandesa)

La responsabilitat social empresarial (RSE) és una política de gestió segons la qual l’empresa incorpora estratègicament en els seus processos de creació de valor, tangibles i intangibles, els interessos i les inquietuds dels agents amb què legítimament es relaciona, amb un compromís de sostenibilitat. Una nova cultura empresarial per millorar la gestió de l’empresa.

Organitzen:

marcauocblaupaper
consell comarcal_montsia
logo_CCRE_vertical_trans Capturaoficinajovefb

Col•laboren:

logos_empren ADEDE
ACCIo vertical color logo_augute
Logo Montsià Actiu

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.