“Professionals digitalitzats; empresa innovadora i transformada” (cicle “Som-hi!”)

Escrit per el octubre 28, 2014 - 11:21 No hi ha comentaris

Aquest 19 de novembre tindrà lloc la segona conferència de la III edició d’aquest cicle.

El cicle està organitzat per la UOC i l’Oficina Jove de la Conca, amb el suport de Concactiva i Pimec Conca de Barberà, i té com a finalitat ajudar a emprenedors, autònoms i pimes a actualitzar coneixements i obrir noves perspectives que els serveixin per al desenvolupament dels seus negocis i projectes.

Aquesta segona conferència anirà a càrrec de Montse Guitert, directora de l’Àrea de Capacitació Digital de la UOC, Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació. La conferència tindrà lloc el dia 19 de novembre a les 18.30 h a la seu de Concactiva (c. Daroca, 1, Montblanc).

Formulari de registre.

 

logo_blau_uoc pimec_conca

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.