III edició cicle “Som-hi! Eines per als nous emprenedors”

Escrit per el octubre 8, 2014 - 22:26 No hi ha comentaris

El proper 29 d’octubre reprenem el cicle “Som-hi” a Montblanc, adreçat a pimes, autònoms i emprenedors.

El cicle està organitzat per la UOC i l’Oficina Jove de la Conca, amb el suport de Concactiva i Pimec Conca de Barberà, i té com a finalitat ajudar a emprenedors, autònoms i pimes a actualitzar coneixements i obrir noves perspectives que els serveixin per al desenvolupament dels seus negocis i projectes.

Començarem amb la conferència “Xarxa d’empreses per a consolidar la recuperació”, en què el Dr. Joan Torrent, professor de la UOC, director del Màster de creació, gestió i  direcció de pimes,  i expert en empreses xarxa, analitzarà els fonaments de la empresa en xarxa i de la innovació com a noves formes per l’empresa i l’empresariat, les quals poden impulsar l’activitat econòmica i la generació de formació dins del context actual, un context de canvi generat per una nova economia global del coneixement.

Totes les conferències tindran lloc  a la seu de Concactiva (c. Daroca, 1, Montblanc). Aquí us deixem el programa complet del cicle. L’assistència és gratuïta, però heu d’emplenar el formulari corresponent.

  • “Xarxa d’empreses per a consolidar la recuperació” (29 d’octubre a les 18.30h). A càrrec de Joan Torrent Sellens, doctor en Societat de la informació i del coneixement, Internet Interdisciplinary Institute (IN3) de la UOC. Formulari de registre.
  • “Professionals digitalitzats; empresa innovadora i transformada” (19 de novembre a les 18.30h). A càrrec de Montse Guitert, directora de l’Àrea de Capacitació Digital de la UOC, Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació. Formulari de registre.
  • “Com millorar la tresoreria del meu negoci?” (17 de desembre a les 18.30h). A càrrec de M. Jesús Blasco, economista i fundadora d’AFCA Assessorament. Formulari de registre.
logo_blau_uoc pimec_conca

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.