Taller Alumni “Negociació i Gestió de Conflictes”

Escrit per el octubre 9, 2014 - 13:23 No hi ha comentaris

El col·lectiu de graduats que forma el Grup UOC Alumni de Madrid ha preparat el taller “Negociació i Gestió de Conflictes” que tindrà lloc el dissabte 25 d’octubre de 10:00 a 14:00h a la Seu de la UOC a Madrid (Plaza de las Cortes, 4)Taller_Alumni_Negociacion_UOCmadridSi vols estar ben preparat que el teu interlocutor de cara a una negociació, vine a aquest taller, impartit per el Pedro Ángel Corraliza. Pots consultar el programa complet i formalitzar la teva inscripció (places molt limitades), gratuïta, des d’aquest enllaç al bloc del Grup UOC Alumni de Madrid.

Esperem que aquesta proposta et resulti interessant 😉

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.