“Les dificultats d’aprenentatge: avaluació i intervenció” (cicle “SEUminaris”)

Escrit per el novembre 12, 2014 - 22:17 No hi ha comentaris

El cicle SEUminaris d’aquest curs 2014-2015, que organitza el Màster Universitari en Dificultats de l’Aprenentatge i Trastorns del Llenguatge de la UOC, us proposa per al dia 17 de desembre aquesta nova conferència, aquest cop a Sevilla i a Madrid (per videoconferència).

https://www.flickr.com/photos/hindrik/1919291052

https://www.flickr.com/photos/hindrik/1919291052

La jornada se centrarà en les dificultats d’aprenentatge, que són un grup heterogeni d’alteracions que es manifesten en dificultats en l’adquisició i l’ús de les habilitats d’escoltar, parlar, lectura, escriptura, raonament o matemàtiques.

El seuminario anirà a càrrec de Josep Sopena Sisquella, que és doctor en Psicologia i professor titular de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona. Així mateix, és director del Projecte Binding, que investiga sobre la intervenció en nens amb dificultats de lectura, i creador del Mètode Binding, que ha mostrat uns avenços molt importants en nens que presenten problemes de lectura.

Aquest seuminari tindrà lloc el 17 de desembre a les 18.30 h a la seu la UOC de Sevilla (c. Torneo, 32), si bé també el podreu seguir per videoconferència a la seu de la UOC a Madrid (plaza de las Cortes, 4). L’assistència a la sessió és gratuïta, però cal que empleneu el formulari següent:

Formulari d’inscripció

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.