UOCTalk Igualada: “Anunciació i epifania: feminització i desposseïment de la dona”

Escrit per el novembre 28, 2014 - 10:13 No hi ha comentaris

El dia 16 de desembre organitzem una nova sessió del UOCTalk Igualada, una iniciativa de graduats de la comarca de l’Anoia.

20131030_Igualada

A partir de la reforma gregoriana i amb la imposició del matrimoni monògam indissoluble, comença a gestar-se al si de l’actual Església un dispositiu de feminització destinat a promoure la domesticació i subordinació de les dones. En aquesta sessió el grup UOCTalk Igualada ens convida a reflexionar sobre el tema.

En aquesta sessió ens acompanyarà Joan Campàs Muntaner, llicenciat en Filosofia i Lletres i Història i doctor en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona. És professor titular d’Art Contemporani, Art Digital i Escriptures Hipertextuals en els Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC (Grau d’Humanitats i màster d’Humanitats).

L’acte tindrà lloc el dia 16 de desembre a les 19.00 hores a la Biblioteca Central d’Igualada, plaça Cal Font. Per a més informació i inscripcions, consulteu aquest enllaç.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.