“Literatura i lectura a la xarxa”

Escrit per el novembre 14, 2014 - 11:10 No hi ha comentaris

El 25 de novembre organitzem a Sueca aquesta activitat per als amants de la lectura, us hi esperem!

Foto

El llibre és una de les tecnologies amb què convivim diàriament que menys ha evolucionat els darrers cinc segles. Tot d’una, però, l’ús massiu d’internet ha començat a modificar tot allò que té a veure amb el llibre i la lectura a una velocitat vertiginosa: apareixen nous formats i suports, canvien els hàbits dels lectors i lectores, es modifiquen els processos d’edició, producció o distribució, i, en conseqüència, tots els agents que han intervingut històricament en la cadena de valor del llibre han de repensar les seves funcions.

Aquest serà el punt d’arrencada del diàleg que mantindran Toni Carrasquer, director de la Biblioteca Pública de Sueca, i Teresa Fèrriz Roure, responsable de Nous Projectes de la Universitat Oberta de Catalunya. Un intercanvi d’experiències i reflexions per entendre una mica millor els canvis que tothom, en graus diferents, estem vivint en primera persona.

L’activitat tindrà lloc el dia 25 de novembre a les 19.00 h a la Biblioteca Pública Municipal de Sueca (Placeta dels Molins, 9). L’assistència és lliure i gratuïta, però heu d’emplenar el formulari següent:

Formulari d’inscripció

 

cultura

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.