“Pathway: una eina innovadora per al desenvolupament de negocis sostenibles” (cicle “Experiències al WOK”)

Escrit per el novembre 28, 2014 - 9:35 No hi ha comentaris

El cicle “Experiències al WOK” torna amb aquesta conferència el dia 16 de desembre a Salt.

Foto "Clouds" de theaucitron Flickr.com

Foto “Clouds” de theaucitron Flickr.com

Les empreses d’avui estan redissenyant el seu model de negoci amb l’objectiu d’avançar cap a una economia regenerativa que els asseguri guanys econòmics en el marc d’un futur saludable per a la societat i el medi natural. Per fer-ho, estan abraçant la sostenibilitat com a eix estratègic en el disseny del negoci i en la presa de decisions.

En aquesta xerrada, Anna Buxaderas, sòcia consultora de BusinessWithCommonSense i col·laboradora docent a la UOC, presentarà el Pathway, una nova eina desenvolupada per tal de facilitar el procés de reflexió interna i el redisseny del model de negoci necessaris perquè aquesta transició tingui lloc amb èxit.

Aquesta xerrada s’emmarca dins el cicle “Experiències al WOK”, iniciativa que posa les seus territorials de la universitat a l’abast de tota la nostra comunitat i de la ciutadania en general per tal que aquells que vulgueu compartir de forma altruista el vostre coneixement, habilitats o expertesa pugueu fer ús d’aquests espais. Aquesta iniciativa pretén sobretot donar visibilitat a les persones que estan treballant en diferents camps relacionats amb la innovació, la tecnologia, la gestió empresarial, la cooperació, etc., amb l’objectiu que ens apropin les seves experiències per tal que puguin enriquir altres projectes o estimular-ne de nous.

La xerrada tindrà lloc el dia 16 de desembre a les 19.00 h a la seu de la UOC a Salt (c. Sant Antoni, 1). L’assistència és lliure i gratuïta, però cal que empleneu aquest formulari.

 

BwCS_2lineas

Amb el suport de:

ddgi221ap_petit

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.