Taller “Pren els regnes. El joc entre la responsabilitat i el victimisme”

Escrit per el novembre 4, 2014 - 12:37 No hi ha comentaris

Taller “Pren els regnes. El joc entre la responsabilitat i el victimisme”

T’animem a participar en aquesta activitat que organitza el col·lectiu d’estudiants i graduats que formen el Grup de Psicologia de la UOC el dissabte 22 de novembre a les 10:30h a la Seu de la UOC a Madrid (Plaza de las Cortes, 4).

En aquest taller Maravillas Carazo ens ajudarà a explorar, “adonar-nos” i prendre decisions sobre com definir les nostres noves regles de joc per a ser capaços de millorar i facilitar la millora dels altres.

Pots consultar el programa complet i formalitzar la teva inscripció des d’aquest enllaç.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.