“El que l’evolució ens diu de l’alimentació” (cicle “Experiències al WOK”)

Escrit per el gener 30, 2015 - 12:37 Un comentari

Celebra el Dia Internacional de Darwin coneixent com la teoria de l’evolució aplicada a l’alimentació ens pot ajudar a entendre l’epidèmia d’obesitat actual i trastorns com la diabetis tipus II. Igualment, parlarem de la importància del foc en l’alimentació dels nostres ancestres i tractarem de concloure si, per tot plegat, la famosa “Paleodieta” és una pauta nutricional convenient.

Darwin Day UOC amb titol

La xerrada serà a càrrec de Sandra Milan, màster en Nutrició i Salut, graduada en Humanitats, estudiant d’Antropologia i Evolució Humana, escriptora, educadora nutricional i divulgadora en torn l’escepticisme alimentari.

Aquesta activitat s’emmarca en el projecte “Experiències”, que permet a qualsevol persona compartir el seu coneixement amb la resta de membres de la comunitat organitzant alguna xerrada o activitat a qualsevol de les seus territorials de la UOC.

L’activitat tindrà lloc el dia 19 de febrer a les 19 h a la seu de la UOC a Terrassa, l’assistència es gratuïta però cal confirmar assistència emplenant aquest formulari.

Un comentari »

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.