“Emocionar per educar” (cicle “Experiències al WOK”)

Escrit per el gener 19, 2015 - 13:45 10 comentaris

El dia 4 de febrer torna el cicle “Experiències al WOK” amb aquesta conferència a Tortosa.

EMDR-w550

Les emocions mantenen la curiositat i l’interès pel descobriment i, a més, eixamplen el marc de seguretat. Per això, integrar l’educació emocional a les nostres vides de forma conscient requereix l’entrenament de competències amb eines educacionals que facilitin el desenvolupament infantil i juvenil.

En aquesta xerrada, Nuria Sánchez Romanos, fundadora de NSRformacion i creadora del mètode NSR (model formatiu d’alt rendiment en educació emocional), parlarà sobre com és l’itinerari pràctic per emocionar mentre formem i eduquem mitjançant una metodologia innovadora que contempla l’educació emocional, les habilitats i els valors com a pilars fonamentals. Així, tindrem eines per ensenyar l’autoconeixement, la seguretat en un mateix, l’automotivació, la comunicació efectiva i el treball en equip: eixos fonamentals per assolir el benestar a la vida.

Aquesta xerrada s’emmarca dins el cicle “Experiències al WOK”, iniciativa que posa les seus territorials de la universitat a l’abast de tota la nostra comunitat i de la ciutadania en general per tal que aquells que vulgueu compartir de forma altruista el vostre coneixement, habilitats o expertesa pugueu fer ús d’aquests espais. Aquesta iniciativa pretén sobretot donar visibilitat a les persones que estan treballant en diferents camps relacionats amb la innovació, la tecnologia, la gestió empresarial, la cooperació, etc., amb l’objectiu que ens apropin les seves experiències per tal que puguin enriquir altres projectes o estimular-ne de nous.

La xerrada tindrà lloc el dia 4 de febrer a les 19.00 h a la seu de la UOC a Tortosa (c. Alfara de Carles, 18). L’assistència és lliure i gratuïta, però cal que empleneu aquest formulari.

Avís: les places per a assisitr a aquesta activitat estan exhaurides.

10 comentaris »

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.