Taller “Mètode SHEC”

Escrit per el gener 20, 2015 - 8:53 No hi ha comentaris

Taller “Mètode SHEC”

T’animem a participar en aquesta activitat que organitza el col·lectiu d’estudiants i graduats que formen el Grup de Psicologia de la UOC el dissabte 7 de febrer a les 10:30h a la Seu de la UOC a Madrid (Plaza de las Cortes, 4).

De la mà de Maruxa Hernando Martínez en aquest taller aprendràs a entendre com funciona el nostre cervell davant un fet impactant o traumàtic i, mitjançant la tècnica piscoterapéutica SHEC, a saber com actuar per processar-lo. Coneixeràs diverses eines i senzills exercicis que desbloquegen, acceleren i faciliten el procés, netejant completament les xarxes neuronals activades per dolor físic i emocional.

Pots consultar el programa complet i formalitzar la teva inscripció des d’aquest enllaç.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.