UOCTalk Terrassa: “Emprenedoria i networking empresarial”

Escrit per el gener 20, 2015 - 8:14 No hi ha comentaris

El dia 3 de febrer us oferirem a Viladecavalls una nova sessió del UOCTalk Terrassa ben especial dedicada a l’emprenedoria i el networking empresarial.

Innovacion

El camí emprenedor és complex i requereix que disposem d’un entorn, d’una situació personal i d’un conjunt de competències òptimes. Però el món està canviant i la nostra manera de relacionar-nos, comunicar-nos i fer negocis també. Més del 80% dels projectes, col·laboracions, acords i propostes es mouen i cobreixen a través de la xarxa de contactes. El fet de tenir i treballar estratègicament aquesta xarxa professional i/o personal de contactes amb totes les eines i activitats disponibles pot facilitar i ajudar-nos en la nostra tasca empresarial i emprenedora.

En l’activitat, en què col·labora l’Ajuntament de Viladecavalls, participaran Joan Torrent, doctor en Societat de la Informació i el Coneixement, Rosaura Alastruey, experta en Networking i xarxes professionals, i Ramon Ruiz, diplomat en CCEE. L’acte tindrà lloc a la sala d’actes de l’Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPC), plaça Coronel Busquets s/n, de Viladecavalls (al costat de la Biblioteca, Masia de Can Turu). Per a més informació i inscripcions, consulteu aquest enllaç.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.