2a edició del cicle Idees x Business

Escrit per el febrer 11, 2015 - 18:27 No hi ha comentaris

El 19 de febrer torna a Reus el cicle Idees x Business, una iniciativa que té per objectiu apropar idees noves, innovadores o poc conegudes al teixit econòmic empresarial de Reus i del Camp de Tarragona.

En aquesta edició s’aportarà, de la mà de diferents experts, coneixement i reflexió al voltant de l’estrategia mòbil empresarial. La primera activitat versarà sobre elements tàctics i les noves tecnologies, mentre que la segona tindrà com a eix el canvi, la transformació, la innovació i les TIC.

IxB

Programació febrer – març

Estratègia mòbil per a l’empresa. Taller pensa i dissenya la teva app. A càrrec de Carles Garrigues, professor i director del Postgrau en Desenvolupament d’Aplicacions Mòbils de la UOC.

19 de febrer de 2015, de 9:15 a 12:30 h a l’edifici Tecnoparc – Fira de Reus, av. de Bellisens, 40, de Reus.

L’última gran revolució en l’ús de les tecnologies ha estat sense dubte l’explosió dels tablets i smartphones, els quals han canviat radicalment els nostres hàbits de connectivitat i fins i tot de comunicació personal. El món de l’empresa no pot ser aliè a aquest canvi, donat que aquest nou mitjà representa una oportunitat per ampliar el seu mercat. El mòbil representa una nova finestra a través de la qual arribar al consumidor, i la indústria és cada vegada més conscient de les particularitats d’aquest nou canal a l’hora de plantejar la seva estratègia de màrqueting.

La comunicació en aquest nou ecosistema pot adoptar diferents estratègies i múltiples tecnologies, les quals no sempre passen ni per la creació d’apps ni per realitzar fortes inversions. Amb aquest taller us ajudarem a reflexionar sobre l’estratègia més adequada per aconseguir-ho, posant a sobre de la taula aquells elements que heu de tenir en compte abans de prendre cap decisió que pugui ajudar a la relació amb els vostres clients, col•laboradors, proveïdors o treballadors.

Programa

9.15 h Recepció dels assistents
9.30 h Inici i presentació de l’acte, a càrrec de Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació.
9.35 h Taller “Pensa i dissenya la teva app”. A càrrec de Carles Garrigues.
• Xerrada i instruccions per a la realització de la part pràctica
• Treball en equip
• Posada en comú del treball realitzat
12.30 h Finalització de l’acte

Fes clic aquí per a inscriure’t a aquesta activitat

Gestió del canvi i lideratge a les organitzacions.  A càrrec de Ruben Llop, professor del Departament d’Estratègia, Lideratge i Persones d’EADA Business School.

19 de març de 2015, de 9:15 a 11:45 h a l’edifici Tecnoparc – Fira de Reus, av. de Bellisens, 40, de Reus

Una ponència que té per objectiu reflexionar, de forma pràctica i aplicada, sobre el marc conceptual de la transformació empresarial i sobre el lideratge transformacional que dugui amb si mateix el canvi individual, operatiu i estratègic per a, en definitiva, l’assoliment de resultats previsibles i sostenibles.

Fes clic aquí per a inscriure’t a aquesta activitat.

IMFE_dreta_color

FUND_dreta_color REDESSA vertical_logo_nou

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.