#smartPYME: Action Figures! | taller de branding amb Javier Velilla

Escrit per el febrer 3, 2015 - 17:39 No hi ha comentaris

smartPYME torna a posar-se en marxa amb un cicle de tallers pràctics per a gestors d’startups, pimes i microempreses que hem titulat #smartPYME Action Figures!  i al qual ens centrarem en qüestions com ara el branding, la innovació, la internacionalització o el desenvolupament d’habilitats de comunicació.

z

El primer dels tallers tindrà lloc el dia 18 de febrer entre les 9:30 i las 14h a la seu de la UOC a Sevilla (Torneo, 32) i serà un taller de branding, de la mà de Javier Velilla, soci de la consultora de branding i comunicació Comuniza.

Pots inscriure’t aquí.

Li diem branding al procés de construcció d’una marca. En ell intervenen diferents elements: la denominació de la marca, el disseny del seu logotip, el packaging dels seus productes, el seu posicionament o la comunicació dels atributs vinculats a ella.

El procés és, doncs, el resultat de la combinació de múltiples factors, no tots ells tangibles, que requerixen diferents graus d’atenció i aproximacions.

El 18 de febrer, vos proposem un taller eminentement pràctic per a descobrir els elements que composen el procés de construcció de la marca, els consells i les estratègies de branding més útils per millorar el posicionament de les vostres marques i productes.

Per les característiques del taller, les places són molt limitades; pots fer la inscripció al taller al formulari que trobaràs aquí.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.