Taller de psicoteràpia integradora “Un viatge a l’interior d’un mateix”

Escrit per el febrer 4, 2015 - 11:37 No hi ha comentaris

El dia 14 de febrer us animen a participar en aquesta activitat que organitza a Reus el col·lectiu d’estudiants i graduats que formen el Grup de Psicologia de la UOC.
Taller_Trabajo_Corporal_UOC_Madrid

La psicoteràpia és un dels camins per a l’exercici professional de la psicologia. En aquest taller, Gemma Espel, doctora en Psicologia per la UB i consultora de la UOC, presentarà el seu model d’intervenció integradora, que busca que cada persona trobi en el seu interior els recursos propis que li han de facilitar el canvi terapèutic.

El taller tindrà lloc el dia 14 de febrer a les 10.30 h a la seu de la UOC a Reus (carrer de l’Escorxador, s/n) i té un preu de tres euros. Per a més informació i inscripcions, consulteu aquest enllaç.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.