Conferència “Com ser mare i pare i sobreviure a l’intent” (cicle “Experiències al WOK”)

Escrit per el març 27, 2015 - 12:17 2 comentaris

El proper 28 d’abril us animem a assistir a aquesta conferència a Salt.

IMG_0416

Fer de mare i pare conscients i serens en els temps que corren és tot un repte. Sobretot quan funcionem amb presses, cansament i mil coses per fer en un dia!

La reacció que mostrem davant la mala conducta dels nostres fills i filles condiciona el seu desenvolupament neurològic, segons expliquen Daniel J. Siegel i Tina Payne Bryson. Sovint reaccionem a la seves rabietes, falta de col•laboració i males maneres en pilot automàtic. I apliquem conseqüències similars a conductes ben diferents. En aquesta conferència reflexionarem sobre quines estratègies són més respectuoses en la relació amb els nostres fills i filles basades en la connexió, oferir atenció-empatia, i redirecció, establir límits clars i ferms.

Aquesta xerrada s’emmarca dins el cicle “Experiències al WOK”, iniciativa que posa les seus territorials de la universitat a l’abast de tota la nostra comunitat i de la ciutadania en general per tal que aquells que vulgueu compartir de forma altruista el vostre coneixement, habilitats o expertesa pugueu fer ús d’aquests espais. Aquesta iniciativa pretén sobretot donar visibilitat a les persones que estan treballant en diferents camps relacionats amb la innovació, la tecnologia, la gestió empresarial, la cooperació, etc., amb l’objectiu que ens apropin les seves experiències per tal que puguin enriquir altres projectes o estimular-ne de nous.

La xerrada anirà a càrrec d’Àngels Martí Pérez, psicòloga i terapeuta familiar. L’acte tindrà lloc el dia 28 d’abril a les 19.00 h a la seu de la UOC a Salt (c. Sant Antoni, 1). L’assistència és lliure i gratuïta, però heu d’emplenar aquest formulari.

Amb el suport de:

ddgi221ap_petit

 

2 comentaris »

 • MARIA DEL CARMEN SANTOS FERNANDEZ says:

  Hola, voldria inscriure’m a la conferència de “Como ser madre y padre y sobrevivir en el intento”. No trobo el formulari que indiqueu per la inscripció. M’ho podeu confirmar si us plau.
  Moltes gràcies.
  Tf. 656 45 48 48

 • UOC says:

  Hola Maria del Carme,

  el formulari el trobaràs al final del text fent clic on posa “aquest formulari”

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.