UOCTalk Terrassa “Paper vs Digital, un debat esgotat?”

Escrit per el març 18, 2015 - 8:02 No hi ha comentaris

El proper dimarts 14 d’abril torna UOCTalk Terrassa amb aquesta taula rodona sobre els llibres digitals i en paper.

Libro-de-papel-y-libro-electrónico-300x246

En ple segle XXI ens preguntem si té encara sentit parlar de “paper versus digital”. Per això, hem plantejat el tema als nostres convidats, Joan Carles Navarro i Maria Nunes, que, sota la moderació de la doctora Teresa Iribarren, professora i directora del màster d’Edició digital de la UOC, debatran obertament sobre el tema.

Sortirem enrocats en una idea o aconseguirem eliminar els prejudicis que estan tan sòlidament arrelats en ambdós costats? En qualsevol cas, al final de la sessió tothom podrà dir-hi la seva perquè, com és habitual, obrirem el debat als assistents.

L’acte tindrà lloc el dia 14 d’abril a les 19 h a la seu de la UOC a Terrassa (c. Colom, 114). Per a més informació i inscripcions, consulteu aquest enllaç.

Animeu-vos a venir!

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.