Conferència “Qui ajuda als que ajuden?: l’estrès laboral en el context educatiu” (cicle “Experiències al WOK”)

Escrit per el març 3, 2015 - 22:46 No hi ha comentaris

El proper dijous 26 de març organitzem a Tarragona una altra activitat del cicle “Experiències al WOK”.

6892668967_7400febce3_o

L’estrès laboral és una de les principals causes de malestar i de problemes físics i psicològics en grups professionals com ara el personal docent i el sanitari. Malauradament, algunes persones no poden reconèixer els seus primers símptomes i posar-hi solució abans que la situació laboral els superi.

En aquesta xerrada, Josep Mª Bertran Aragoncillo, psicòleg, metge i coordinador a Tarragona del Centre Psico Estratègic, parlarà sobre la importància de l’estrès en l’entorn laboral, de com detectar els primers signes d’alarma i de què podem fer per controlar una situació que cada dia és més present en els entorns educatius i sanitaris.

Aquesta xerrada s’emmarca dins el cicle “Experiències al WOK”, iniciativa que posa les seus territorials de la universitat a l’abast de tota la nostra comunitat i de la ciutadania en general per tal que aquells que vulgueu compartir de forma altruista el vostre coneixement, habilitats o expertesa pugueu fer ús d’aquests espais. Aquesta iniciativa pretén sobretot donar visibilitat a les persones que estan treballant en diferents camps relacionats amb la innovació, la tecnologia, la gestió empresarial, la cooperació, etc., amb l’objectiu que ens apropin les seves experiències per tal que puguin enriquir altres projectes o estimular-ne de nous.

La xerrada tindrà lloc el dia 26 de març a les 19.00 h a la seu de la UOC a Tarragona (c. Av. Ramón y Cajal, 70). L’assistència és lliure i gratuïta, però heu d’emplenar aquest formulari.

logo

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.