Conferència “Activitat física, esport i salut” (cicle “Experiències al WOK”)

Escrit per el març 26, 2015 - 11:22 4 comentaris

El cicle “Experiències al WOK” torna a Tortosa el proper 15 d’abril amb aquesta xerrada sobre esport i salut.

https://www.flickr.com/photos/9738933@N06/9029423610/in/photolist-eKUa4q-o3HvMe-9czBnU-pcuVat-7NQmQi-cXCLBY-dscPQF-8TWiSh-5g5Tuz-4oaaCa-kGMrbT-74GLYs-qDGTHe-4rfDBK-rGS69-625Qp7-9CJcPy-5EHE1J-osRLss-92cBgZ-jMxUQ7-bVNnkx-9cUucL-5h5H3c-8vyqsE-dPaW5t-ijMLqq-mo5N8K-n9squs-pgiypy-bsqD14-5TgdSB-qjNfKA-9FsA3m-96xv6E-4E7Wuk-6nfH1n-aqrZPM-7PttQc-9bGw9A-689TC9-cHN5cw-4SfuMe-q4WtUU-8nRPKh-dUpT2B-8nNGmp-8nRQoL-6aVpUf-5wU4cM

https://www.flickr.com/photos

Avui en dia hi ha un “boom” en la pràctica esportiva arreu del territori. Hi ha hagut un augment de certes disciplines esportives com ara el running, el triatló, el pàdel…Aquest increment de pràctica esportiva també ha fet augmentar el nombre de lesions derivades d’aquesta, i això ens podria portar a preguntar-nos si estem suficientment preparats per realitzar certs esports i si som conscients del risc que hi pot haver. Malgrat aquest “boom”, la inactivitat física continua sent un dels factors de risc més importants d’aparició de malalties cròniques i el percentatge de gent sedentària encara és molt alt. Carles Ferré, fisioterapeuta, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i director de RecuSport, parlarà sobre aquestes qüestions i d’altres relacionades amb l’esport.

Aquesta xerrada s’emmarca dins el cicle “Experiències al WOK”, iniciativa que posa les seus territorials de la universitat a l’abast de tota la nostra comunitat i de la ciutadania en general per tal que aquells que vulgueu compartir de forma altruista el vostre coneixement, habilitats o expertesa pugueu fer ús d’aquests espais. Aquesta iniciativa pretén sobretot donar visibilitat a les persones que estan treballant en diferents camps relacionats amb la innovació, la tecnologia, la gestió empresarial, la cooperació, etc., amb l’objectiu que ens apropin les seves experiències per tal que puguin enriquir altres projectes o estimular-ne de nous.

La xerrada tindrà lloc el dia 15 d’abril a les 19.00 h a la seu de la UOC a Tortosa (c. Alfara de Carles, 18). L’assistència és lliure i gratuïta, però heu d’emplenar aquest formulari.

4 comentaris »

 • Juan Jose says:

  El problema de la aparición de lesiones deportivas es que muchos pensamos que tenemos 20 años y podemos hacer el mismo ejercicio que cuando eramos chavales, cuando eramos unos cracks con la pelota o cuando corríamos una hora sin problema, yo volví a correr después de casi 10 años sin hacerlo y a pesar da calentar y a hacerlos con calma, forcé mucho mi cuerpo y me lesioné el gemelo y empecé a quemar no se que cosa que me dijo el médico y me obligó a dejar de correr por un tiempo, así que ahora me tomo todo con mucha más calma.

 • Agelica says:

  M egustaria copiar tu nota para usarla en mi blog Gracias

 • daniela says:

  El deporte es salud siempre, practicar un deporte es bueno para el corazon

 • Marcos says:

  Buenas noches a todos

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.