#smartPYME #9betatest | films i filaments

Escrit per el març 3, 2015 - 17:49 No hi ha comentaris

Posem en marxa el cicle de sessions #smartPYME [beta test] de 2015, serà el proper dimecres 11 de març a la seu de la UOC a Sevilla (Torneo, 32).

Pots apuntar-te per participar al formulari que trobaràs en este enllaç.

11265191803_4ba05543a5_z

Seràs betatester d’estes dues startups andaluses:

  • Youfeelm és un nou servei de projecció de cinema sota demanda (o a la carta) en sales. Una innovadora plataforma a nivell nacional que permetrà l’espectador triar, amb la seua comunitat, les pel·lícules que desitja vore, quan i on decidisca.

  • 3Dimpact, un projecte de fabricació de filaments de plàstic per impressores 3D a partir de la recuperació de plàstics urbans. La iniciativa es planteja com una empresa de triple balanç: econòmic, mediambiental i social.

smartPYME seria impossible sense l’ajuda dels nostres coaches: Dolores Ordóñez, consultora d’innovació a Barrabés Next; Javier Padilla, CEO de Moodyo; Javier Pérez Caro, Consultor i soci de Walnuters, i Ana Isabel Jiménez, professora de la UOC Business School  i experta en start ups. Amb ells farem un beta test de les idees dels emprenedors que ens visiten i els oferirem espai per la millora, consells i assessorament expert.

smartPYME (beta test) promou la col·laboració entre emprenedors i empreses amb projectes consolidats, i emprenedors que tot just acaben de posar en marxa els seus projectes o que simplement tenen una idea i necessiten compartir-la amb d’altres per fer-la créixer.

smartPYME és una iniciativa oberta, per això, si vols, pots enviar-nos la teua idea o proposar-nos alguna experiència per tal que puga participar a smartPYME (beta test); només has de posar-te en contacte amb nosaltres a Twitter  @smart_PYME, facebook facebook.com/smartPYME o per correu electrònica a uocsevilla@uoc.edu.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.