Taller de disseny d’activitats d’aprenentatge HANDS-ON TIC

Escrit per el març 18, 2015 - 8:07 No hi ha comentaris
En el marc de les activitat que desenvolupa el projecte europeu HANDS-ON TIC que actualment coordina eLearn Center de la UOC i en col·laboració amb l’Associació Espiral, Tecnologia i Educació, el dijous 16 d’abril de 18:30 a 21:00h tindrà lloc, a la Seu de la UOC a Madrid (Plaza de las Cortes, 4), el taller de disseny d’activitats d’aprenentatge per a professors de tots els nivells educatius.HandsOn_logo_color_nobackground

En aquest workshop, conduït per per la Muriel Garreta (HANDSON Coordinator) i l’Ana Rodera (Dissenyadora Instruccional), utilitzarem un procés de disseny (Learning Design Studio) per acompanyar els docents en la conceptualització d’activitats que integrin les Noves Tecnologies en l’ensenyament i l’aprenentatge que responguin a un repte educatiu real que ells mateixos aporten. L’objectiu és posar en pràctica una altra forma de crear noves activitats i també de vehicular la incorporació d’eines TIC a les aules. És un taller interactiu i pràctic que es durà a terme per parelles i amb un resultat final per a cada participant: una activitat d’aprenentatge adaptada al seu context i estudiants.

Per participar en aquesta activitat, ja que les places són molt limitades, és imprescindible inscriure omplint aquest breu formulari.

Es podrà participar-hi també per Twitter amb els hashtags #handsontic i #tallerespiral.

T’hi esperem! 🙂

EU_flag_LLP_EN-01-w550This project has been funded with support from the Lifelong Learning Programme of the European Commission. This publication reflects only the views of the authors, and the European Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.