Xerrada “El futur és present”

Escrit per el abril 30, 2015 - 13:01 No hi ha comentaris

Per al 14 de maig organitzem a Manresa aquesta interessant xerrada sobre disrupció digital, un tema d’especial actualitat.

business-intelligence-w550

Hi ha una paraula que comença a estar de moda, que ha deixat d’estar circumscrita a àmbits reduïts i està saltant a les pàgines dels diaris. Aquesta paraula és disrupció. La nova tecnologia està produint un canvi disruptiu, el que ve a significar que s’està entrant en una etapa de reinvenció completa. Tot es modificarà a partir de la petjada digital. L’onada digital arribarà molt més lluny i provocarà canvis —en un termini de 10 o 5 anys— que faran trontollar el nostre món no com a usuaris, sinó també com a productors, treballadors o professionals.

La digitalització de tot generarà canvis arreu. A nivell de les vendes i de les indústries, amb la introducció a gran escala de les màquines intel·ligents —màquines que en rebre dades en temps real dels productes fabricats, instal·lats i venuts, n’adaptaran les noves produccions per fer uns productes més eficients i tenir més fidelitzats als clients.

Conjuntar correctament eficiència, racionalitat i digitalització significa fer millors productes, més adequats i fins i tot adaptats als usuaris. Ara l’impacte digital està arribant al món laboral i aquell que no es prepari per a aquesta nova època poc quedar-se, perillosament, al marge. És una època d’esforç i d’aprenentatge continuat. Estem parlant d’una època de canvis sense fi. Hi ha tantes coses a fer amb ajut de la digitalització! Hi ha tant a innovar! Tant a aprendre!

La xerrada anirà a càrrec d’Antoni Albert, col·laborador docent del Programa de Competències TIC de la UOC, i tindrà lloc el dia 14 de maig a les 18.00 h a la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (av. de les Bases de Manresa, 7). L’assistència és lliure i gratuïta, però està subjecta a l’aforament de la sala.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.