UOCTalk Igualada: “La (im)probable (in)dependència de Catalunya (per la via legal)”

Escrit per el abril 15, 2015 - 15:08 No hi ha comentaris

El cicle UOCTalk Igualada torna el proper 28 d’abril amb aquesta sessió per debatre sobre el procés sobiranista a Catalunya.

catalunya-independencia_EDIIMA20131125_0219_13

A partir d’una anàlisi comparada amb el cas escocès, i fent referència als casos de Kosovo, de Quebec, d’Alaska o del cantó suís del Jura, i als textos del Consell Assessor per a la Transició Nacional, es contextualitzarà l’actual procés sobiranista en el marc de la crisi de l’estat-nació, la crisi econòmica i la desafecció política, i es plantejarà el perquè Catalunya no encaixa amb/en Espanya i per què, per la via legal, és improbable modificar l’statu quo mundial.

La sessió anirà a càrrec de Joan Campàs Montaner, llicenciat en Filosofia i Història i professor titular d’Art contemporani, Art digital i Escriptures hipertextuals en els Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC.

L’activitat tindrà lloc el dia 28 d’abril a les 19.00 h a la Biblioteca Central d’Igualada (plaça Cal Font, s/n). Per a més informació i inscripcions, consulteu l’enllaç següent.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.