Taller “Eutonia: eina psicocorporal en el procés psicoterapèutic”

Escrit per el abril 13, 2015 - 16:01 No hi ha comentaris

Taller “Eutonia: eina psicocorporal en el procés psicoterapèutic”

T’animem a participar en aquesta activitat que organitza el col·lectiu d’estudiants i graduats que formen el Grup de Psicologia de la UOC el dissabte 25 d’abril a les 10:30h a la Seu de la UOC a Madrid (Plaza de las Cortes, 4).

En aquest taller, fonamentalment pràctic, coneixeràs com els principis de la Eutonia (tacte, contacte i transport conscients) són un important suport en l’abordatge dels trastorns de l’estat d’ànim i de l’ansietat, especialment, en la gestió personal de l’estrès , la resolució creativa de conflictes i el manteniment i millora de la salut.

Pots consultar el programa complet i formalitzar la inscripció des d’aquest enllaç.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.