“Bon dia Tarragona”, amb el rector de la UOC

Escrit per el maig 29, 2015 - 11:06 2 comentaris

Josep A. Planell, rector de la Universitat Oberta de Catalunya, visitarà la Cambra de Tarragona el 4 de juny  per tal de prendre part en una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, organitzades per la Cambra.

rector

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, Abertis Autopistas i CaixaBank, i la col·laboració de Nespresso i la Diputació de Tarragona. En aquesta edició, el rector de la UOC parlarà sobre “L’educació superior i el seu Triangle de Ferro”.

L’acte tindrà lloc el dia 4 de juny a les 8.45 hores a la Cambra de Tarragona (av. Pau Casals, 17). Per a més informació i inscripcions, consulteu aquest link.

2 comentaris »

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.