Sessió “Ciberdelictes: apunts sobre autocontrol, moralitat i neutralització a Internet”

Escrit per el maig 7, 2015 - 12:47 No hi ha comentaris

Sessió “Ciberdelictes: apunts sobre autocontrol, moralitat i neutralització a Internet”

T’animem a participar en aquesta activitat que organitza el col·lectiu d’estudiants i graduats que formen el Grup de Psicologia i Criminologia de la UOC el dissabte 23 de maig a les 10:30h a la Seu de la UOC a Madrid (Plaza de las Cortes, 4).

En aquesta sessió pràctica, la primera sobre criminologia que s’organitza, Jorge Ramiro Pérez Suárez, ens mostrarà els resultats de la investigació de mètodes mixtos que tracten de solucionar perquè es cometen ciberdelictes, explicant què és un ciberdelicte i qui són els ciberdelinqüents.

Pots consultar el programa complet i formalitzar la inscripció des d’aquest enllaç.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.