Tallers de psicologia a València

Escrit per el maig 6, 2015 - 11:34 2 comentaris

El Grup de Psicologia de la UOC us convida a participar els dies 15 i 16 de maig en aquests tallers a València.

hipnosi

Els tallers formen part de les activitats de presentació del Grup de Psicologia de la UOC  al País Valencià.

1) Taller sobre teràpia comunitària integrativa com a pràctica col·laborativa i dialògica. 15 de maig a les 18.30 h. A càrrec de Josep Seguí Dolz, psicòleg social i cofundador de Umansenred, Escola de Psicologia, amb la psicoterapeuta Sara Olivé.

2) Taller d’introducció a la teràpia breu estratègica i a la hipnosi eriksoniana. 16 de maig a a les 10.00 h. A càrrec de Ferran Roig, psicòleg  i psicoterapeuta, i Esther Costa, metgessa i psicoterapeuta.

Tots dos tallers tindran lloc a la seu de la UOC a València (c. de la Pau, 3) i podeu assistir a ambdós o a un de sol. Per a més informació i inscripcions, consulteu aquest enllaç. Important: l’entrada serveix per als dos dies. Amb una única entrada podeu venir el divendres i/o el dissabte.

2 comentaris »

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.