Conferència “Xarxes d’emprenedoria i d’empresa per a la recuperació. Rèquiem o nova onada?”

Escrit per el maig 6, 2015 - 12:26 2 comentaris

El proper 18 de maig tindrà lloc a Vic aquesta interessant xerrada sobre emprenedoria i xarxes empresarials.

economia_empresa_imatge

Molt sovint les xarxes d’empresa són elements clau per als emprenedors i els petits empresaris. Tanmateix, existeixen dubtes sobre si estem assistint a una nova onada d’aquest tipus de xarxes o, en canvi, estan desapareixent. Sobre aquest i d’altres temes parlarà Joan Torrent, expert en innovació, internacionalització i emprenedoria, i director del Programa per a PIMES, microempreses i autònoms de la UOC.

La xerrada tindrà lloc el dia 18 de maig a les 20.00 h a la Fundació Mil·lenari (plaça Mil·lenari, 2, 1r, Vic). L’assistència és lliure i gratuïta, però us hi heu d’inscriure enviant un mail a l’adreça electrònica: formacio@fundaciomilenari.cat.

2 comentaris »

 • Margrate Shayari says:

  Hola, vull assistir a la xerrada, i ja he enviat un correu electrònic per al registre , però no tinc cap resposta o missatge de confirmació. Si us plau, el meu nom .
  Gràcies ,
  Margrate Shayari

 • UOC says:

  Bon dia Margrate,

  tot i que en Joan Torrent és professor de la UOC, l’organitzador de la conferència és la Fundació Mil·lenari i hauries de contactar amb ells per tal de resoldre la teva consulta. Pots trobar les dades de contacte d’aquesta institució al seu web: fundaciomilenari.cat

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.