UOCtalk Igualada: Presentació del llibre “En Joan te cuques a la sang”

Escrit per el juny 10, 2015 - 11:50 No hi ha comentaris

El dia 16 de juny Rosanna Mirapex Sastre presentarà el seu llibre En Joan te cuques a la sang, que tracta sobre el càncer infantil.

Nueva imagen
La pèrdua de salut física pot comportar una davallada emocional i un moment difícil en la vida de les persones i en l’entorn familiar més pròxim a causa de tots els canvis que s’esdevenen. Aquest llibre narra la vivència d’un nen d’11 anys que passa per l’experiència de tenir un germà amb càncer, en Joan. La figura del germà –que habitualment queda relegat a un segon pla perquè els pares, per raons òbvies, han de dedicar la seva atenció al fill malalt– acostuma a tractar-se de manera tangencial, englobada dins del conjunt de la família, sense tenir en compte que els germans requereixen un tracte especial, ja que també són nens i, per tant, tenen les necessitats pròpies d’aquesta etapa evolutiva i, a més, les emocions i inquietuds que els genera el procés de malaltia del germà: solitud, ràbia, gelosia, tristesa, incertesa, por…

La xerrada anirà a càrrec de Rosanna Mirapex Sastre, llicenciada en Psicologia a la UOC, i tindrà lloc el dia 16 de juny a les 19.00 h a la Biblioteca Central d’Igualada, plaça Cal Font. Per a més informació i inscripcions, consulteu aquest enllaç.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.