Xerrades sobre emprenedoria (cicle Yuzz)

Escrit per el juny 5, 2015 - 11:53 3 comentaris

Aquest mes de juny us hem preparat dues xerrades sobre finançament per a emprenedors que seran impartides per docents dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC.

JUI-16255

Les xerrades s’emmarquen en el cicle YUZZ, projecte de col·laboració que la UOC manté amb l’Ajuntament de Sant Feliu per a la formació de joves emprenedors, si bé són obertes a tothom. Totes dues xerrades tindran lloc a la Torre del Roser, Carrer Joan XXIII, número 14, Sant Feliu de Llobregat.

1) “Noves vies de finançament per a l’emprenedoria: Crowdfunding & Business Angels”, 18.30 h del 22 de juny

Tant el crowdfunding, finançament participatiu, com l’Angel investing són estratègies de finançament que agafen força per finançar projectes de nous emprenedors. En aquesta xerrada s’explicaran aquestes estratègies, com s’articulen i els factors d’èxit de cadascuna.

El ponent serà Juan Álvarez de Lara, fundador  i CEO de Seed & Click,  amb més de 18 anys d’experiència en el sector financer nacional i internacional en funcions directives.

Inscripció

2) “Tinc una idea innovadora i, ara, com aconsegueixo els recursos per dur-la a terme?”, 18.30 h del 29 de juny

Tens una idea de negoci innovadora que penses que és genial. La innovació en productes i serveis és una via d’emprenedoria de futur, especialment en sectors com el de la tecnologia mòbil o les TIC. Però els primers passos per iniciar un negoci són claus per al futur de l’empresa. Saps com obtenir a les primeres fases de l’empresa els recursos que necessites per llançar-te al mercat amb èxit? El mapa de recursos per a l’emprenedor pot ser complex i de vegades confús. Cal observar l’entorn, la competència i buscar els recursos que convertiran el projecte en realitat. En aquesta conferència trobaràs eines per detectar quins recursos existeixen en l’actualitat i com obtenir-los. S’exposaran casos d’èxit i de fracàs de productes i serveis innovadors en el sector de les TIC.

La ponent serà Mònica Cerdán Chiscano, llicenciada en Ciències Econòmiques per la UB i doctora per la UPC, amb experiència de més de 15 anys en consultoria de noves empreses i diverses publicacions relacionades amb innovació.

Inscripció

Organitzen:

logo_blau_uoc logo_yuzz_positivo_RGB AjuntamentStFeliu

3 comentaris »

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.