“Coneix l’evolució dels videojocs de futbol. 40 anys d’història” (“Experiències al WOK”)

Escrit per el setembre 1, 2015 - 22:24 No hi ha comentaris

El proper 22 de setembre torna a Salt el cicle Experiències al WOK amb aquest cicle sobre futbol i videojocs.

futbol

En aquesta xerrada farem un recorregut per l’art digital més representatiu del esport rei a nivell mundial. Quin va ser el primer joc de la història? Cap a on evoluciona la indústria? Parlarem de jocs únics d’Europa, Estats Units i Japó.

La xerrada la durà a terme Federico Winer, periodista, tècnic en telecomunicacions i gairebé llicenciat en Humanitats, i un apassionat per l’art, les humanitats i les tecnologies.

Aquesta xerrada acompanya l’exposició que es realitzarà del 15 al 30 de setembre en la biblioteca Iu Bohigas de Salt: “#EvoFootball”. Aquesta és la primera exposició que analitza els jocs de futbol durant 40 anys amb més de 50 ressenyes per entendre les claus d’una indústria que en l’actualitat factura més que el cinema.

L’activitat s’emmarca dins el cicle “Experiències al WOK”, iniciativa que posa les seus territorials de la universitat a l’abast de tota la nostra comunitat i de la ciutadania en general per tal que aquells que vulgueu compartir de forma altruista el vostre coneixement, habilitats o expertesa pugueu fer ús d’aquests espais. Aquesta iniciativa pretén sobretot donar visibilitat a les persones que estan treballant en diferents camps relacionats amb la innovació, la tecnologia, la gestió empresarial, la cooperació, etc., amb l’objectiu que ens apropin les seves experiències per tal que puguin enriquir altres projectes o estimular-ne de nous.

L’acte tindrà lloc el dia 22 de setembre a les 18.30 h a la seu de la UOC a Salt (c. Sant Antoni, 1). L’assistència és gratuïta i oberta a tothom, però heu d’emplenar aquest formulari.

Amb el suport de:

ddgi221ap_petit

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.