“Coneix l’evolució dels videojocs de futbol. 40 anys d’història” (“Experiències al WOK”, Tortosa)

Escrit per el setembre 30, 2015 - 6:44 No hi ha comentaris

Nova data: 4 de novembre a les 19.30 h

El proper 4 de novembre tindrà lloc a Tortosa, dins el cicle “Experiències al WOK”, aquesta activitat sobre futbol i videojocs.

 

futbol

En aquesta xerrada farem un recorregut per l’art digital més representatiu del esport rei a nivell mundial. Quin va ser el primer joc de la història? Cap a on evoluciona la indústria? Parlarem de jocs únics d’Europa, Estats Units i Japó.

La xerrada la durà a terme Federico Winer, periodista, tècnic en telecomunicacions i gairebé llicenciat en Humanitats, i un apassionat per l’art, les humanitats i les tecnologies.

Aquesta xerrada acompanya l’exposició que es realitzarà del 21 d’octubre al 21 de novembre a la biblioteca Marcel·lí Domingo: “#EvoFootball”. Aquesta és la primera exposició que analitza els jocs de futbol durant 40 anys amb més de 50 ressenyes per entendre les claus d’una indústria que en l’actualitat factura més que el cinema.

L’activitat s’emmarca dins el cicle “Experiències al WOK”, iniciativa que posa les seus territorials de la universitat a l’abast de tota la nostra comunitat i de la ciutadania en general per tal que aquells que vulgueu compartir de forma altruista el vostre coneixement, habilitats o expertesa pugueu fer ús d’aquests espais. Aquesta iniciativa pretén sobretot donar visibilitat a les persones que estan treballant en diferents camps relacionats amb la innovació, la tecnologia, la gestió empresarial, la cooperació, etc., amb l’objectiu que ens apropin les seves experiències per tal que puguin enriquir altres projectes o estimular-ne de nous.

L’acte tindrà lloc el dia 4 de novembre e a les 19.30 h a la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa (c/Mercè 6). L’assistència és gratuïta i oberta a tothom, però heu d’emplenar aquest formulari.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.