“Conviure amb l’autisme” (cicle “Experiències al WOK”, Figueres)

Escrit per el octubre 7, 2015 - 23:09 No hi ha comentaris

Per al proper 30 d’octubre us proposem a Figueres aquesta xerrada que tractarà sobre com es veu l’autisme des del punt de vista de la família i del terapeuta.

puzle-autisme-6-cm

En primer lloc,  Rosa Serrano, docent col·laboradora de la UOC que va guanyar el concurs d’idees UOC&Plugged l’any 2012, ens explicarà  què és l’autisme i què significa viure amb un fill amb autisme. Després presentarà breument el CR TEA CC (Centre de Recursos en Trastorn de l’Espectre Autista Catalunya Central) i el llibre Puzle de contes, format per 12 contes que tracten diferents aspectes de l’autisme escrits per 12 autors diferents i  il·lustrat també per 12 autors.

La jornada tindrà lloc el dia 30 d’octubre a les 18.00 h al punt UOC de Figueres (Oficina Comarcal de Joventut de l’Alt Empordà, carrer Anicet de Pagès, 2). L’activitat és lliure i oberta a tothom, però cal que empleneu aquest formulari.

ddgi221ap_petit Logo OJ escut color etrac consel2l (1)

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.