Taller de la son: com podem aconseguir una bona higiene de la son

Escrit per el octubre 19, 2015 - 11:24 No hi ha comentaris

El Grup de Psicologia de la UOC us anima a participar el proper 7 de novembre a Salt en aquest taller sobre un tema tan interessant com la son.

son

Encara que molta gent no en sigui plenament conscient, el fet de dormir és quelcom molt important en la nostra vida. Sabíeu que, des que naixem, passem una tercera part de la vida dormint? A més, en dormir s’entrelliguen aspectes biològics, socials, psicològics i ambientals.

Però, per què dormim i per què, de vegades no podem fer-ho?, quines són les funcions fisiològiques de la son?, quins són els principals trastorns associats i com es poden diagnosticar?, com podem aconseguir una bona higiene de la son?,  com es poden entendre des de la psicoanàlisi el fet de dormir (o no dormir) i els somnis?, etc. Sara Escarrà Píriz, psicòloga, psicoterapeuta i tutora de la UOC, donarà resposta a aquestes i altres qüestions sobre el tema.

El taller tindrà lloc el dia 7 de novembre de 10.00 h a 14.00 h a la seu de la UOC a Salt (carrer Sant Antoni, 1) i té un preu de tres euros. Per a més informació i inscripcions, consulteu aquest enllaç.

Amb el suport de:

ddgi221ap_petit

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.