UOCTalk Igualada: “Els e-mails i la necessitat d’una vida offline”

Escrit per el octubre 12, 2015 - 22:54 No hi ha comentaris

El dia 27 d’octubre tindrà lloc a Igualada aquesta xerrada sobre noves tecnologies.

20131030_Igualada

En la societat 2.0 o 3.0 o en què estiguem ara, la dependència respecte a les noves tecnologies, la necessitat d’accés continuat a la informació o l’obligatorietat imposada d’estar localitzable ens està fent caure en una addicció a les TIC. La tecnodependència i el tecnoestrès comencen a afectar la salut d’un col·lectiu important de persones, la qual cosa fa necessari un procés de desintoxicació.

Xavier Baraza Sánchez, enginyer químic industrial i doctor en Enginyeria Química, ens parlarà sobre aquest tema i ens explicarà la seva visió.

L’activitat està organitzada pel grup UOCTalk Igualada, una iniciativa de graduats de la comarca en què els membres de la comunitat de la Universitat Oberta de Catalunya i els ciutadans aporten i intercanvien les seves experiències i coneixements sobre aspectes d’interès. Aquest acte compta amb la col·laboració de TICAnoia.

La xerrada tindrà lloc el dia 27 d’octubre a les 19.00 h a la Biblioteca Central d’Igualada, plaça Cal Font. Per a més informació i inscripcions, consulteu aquest enllaç.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.