UOCTalk Terrassa: Visita a LEITAT, centre tecnològic

Escrit per el octubre 12, 2015 - 23:25 No hi ha comentaris

Per al proper 29 d’octubre us proposem aquesta visita al Centre Tecnològic LEITAT.

edifici

El maig de l’any passat dedicàvem la sessió UOCTalk Terrassa al desenvolupament de la indústria i a l’R+D (aquí). Un dels convidats fou Sergi Artigas Barceló, que actualment exerceix la seva activitat professional en el Centre Tecnològic LEITAT, on és director d’Estratègia en Innovació. Ens va explicar coses molt interessants sobre el que fan en aquesta empresa vallesana, tant que vam acordar que enguany els hi faríem una visita.

Què és LEITAT? És un centre tecnològic que té com a objectiu col·laborar amb empreses i institucions afegint valor tecnològic tant als productes com als processos. Centren les seves tasques en la investigació, el desenvolupament i la innovació industrial (R+D+2i). En aquest sentit, treballen amb nanotecnologia, materials ignífugs, biosensors, etc. Podeu consultar la seva pàgina, on trobareu molta més informació així com el seu currículum científic.

La visita a LEITAT (c. de la Innovació, 2, Terrassa) tindrà lloc el dia 29 d’octubre a les 19.00 h. Per a més informació i inscripcions, consulteu aquest enllaç.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.